Marketing Support

Functieomschrijving

In deze functie als Marketing Support ondersteun je de marketingafdeling bij de uitwerking en coördinatie van het marketingplan; hierbij zet je het tactische plan om in een actieplan. Naast het ontwikkelen van de verschillende POS-materialen volg je ook de uitgewerkte marketingacties op. Verder sta je in voor de online communicatie waarbij je:
- Content opvolgt, naleest en verbetert waar nodig
- Teksten schrijft (rekening houdend met SEO)
- (E)-mailings verstuurt
- Powerpointpresentaties voorbereidt

Je zorgt hierbij voor consistentie binnen de verschillende merken.
In deze rol rapporteer je aan de Marketing Manager Benelux.

Profiel

Je beschikt over een bachelor en je kan bij voorkeur enige ervaring voorleggen in een gelijkaardige functie. Daarnaast heb je een sterke interesse in voeding/en of de medische sector. Je beschikt over een vlotte pen en kan moeiteloos teksten afstemmen op de doelgroep. Je neemt initiatief, je hebt organisatietalent en je kan creatief omspringen met PowerPoint. Verder kan je prioriteiten stellen en strakke deadlines schrikken jou zeker niet af. Je bent communicatief en houdt ervan te kunnen samenwerken met collega’s.

Aanbod

In deze functie kom je terecht in een internationaal bedrijf actief in een sterke groeimarkt. Je krijgt de kans om initiatief te nemen en de ruimte om ideeën uit te werken om zo je afdeling tot een hoger niveau te brengen. Je wordt uiteraard vergoed met een interessant salarispakket, inclusief extralegale voordelen.

Vragen?

Bij vragen over deze vacature kan je, via e-mail (filip.leroy@metagenics.eu) of telefonisch (059 29 50 38), contact opnemen met Filip Le Roy, HR Officer.