Marketing Manager BeNeLux

Functieomschrijving

Als Marketing Manager Benelux sta je in voor

- de uitwerking van de marketingstrategie voor Benelux in samenwerking met het marketing en sales departement, rekening houdende met de specifieke behoeften van de Benelux klanten zijnde artsen, apotheken, therapeuten en andere health care professionals,

- de opzet van promotiecampagnes om de verkoop, klantentevredenheid en de naamsbekendheid te stimuleren in Benelux,

- het beheer van het korte en lange termijn marketingplan en marketingbudget voor Benelux,

- de coördinatie van de interne en externe marketingcommunicatie voor de Benelux markt.

In deze functie word je ondersteund door een marketingteam, waaraan je leiding geeft. Je rapporteert aan de Marketing Director Europe en werkt nauw samen met het sales departement. 

Profiel

Je beschikt over een master degree, met min. 10 jaar relevante ervaring, bij voorkeur binnen FMCG, voedings- of farmaceutische sector. Naast commercieel ingesteld ben je ook een teamplayer, motivator en people manager. Je hebt een passie voor een gezonde levensstijl. Naast gedreven en resultaat- en oplossingsgericht, heb je sterke communicatieve, sociale en commerciële vaardigheden.

Aanbod

In deze functie kom je terecht in een ambitieus, internationaal bedrijf actief in een sterke groeimarkt. Je krijgt de kans om initiatief te nemen en de ruimte om ideeën uit te werken om zo je afdeling tot een hoger niveau te brengen. Je wordt uiteraard vergoed met een interessant salarispakket, inclusief extralegale voordelen.

Vragen?

Bij vragen over deze vacature kan je, via e-mail (filip.leroy@metagenics.eu) of telefonisch (059 29 50 38), contact opnemen met Filip Le Roy, HR Officer.